Banner 3 Banner 1 Banner 1 Banner 4 Banner 5 Banner 6

Συμβουλές

Μοσχαρίσιο Κρέας

Μοσχαρίσιο Κρέας
Οι καταναλωτές έχουν τη λανθασμένη εντύπωση ότι το μοσχαρίσιο κρέας έχει αυξημένα λιπαρά. Σας δια.. …

Τεχνικές μαγειρέματος

Τεχνικές μαγειρέματος
1. Βράσιμο (boiling) Συνθήκες Το κρέας πρέπει να καλύπτεται με νερό θερμοκρασίας 98-100οC.. …

Πως κόβεται το μοσχάρι

Πως κόβεται το μοσχάρι
Ήδη απ' το σφαγείο το μοσχάρι τεμαχίζεται στα δύο με μια κάθετη προς τη σπονδυλική του στήλη τομή.. …

Μαγειρεύοντας το κρέας

Μαγειρεύοντας το κρέας
  Το κρέας για να αποδώσει πλήρως τόσο τις θρεπτικές όσο και τις οργανοληπτικές του ιδιό.. …

Πως κόβεται το χοιρινό

Πως κόβεται το χοιρινό
Όπως στο μοσχάρι έτσι και στο χοιρινό ο περαιτέρω του σφαγείου τεμαχισμός του ζώου δίνει τα εξής .. …

Σωστή επιλογή και συντήρηση

Σωστή επιλογή και συντήρηση
Η επιλογή   Κάθε κομμάτι κρέατος έχει μια ξεχωριστή εικόνα και έλκει για διαφορετικο.. …

Προετοιμασία κρέατος

Προετοιμασία κρέατος
  1. Τεμάχια που πρόκειται να τηγανισθούν σε λάδι μετά το πλύσιμο τους πρέπει να τα στεγ.. …

Προληπτική συντήρηση

Προληπτική συντήρηση
  Ο εξοπλισμός και οι άλλες μονάδες του εργοστασίου πρέπει να διατηρούνται σε καθαρή και.. …

Ιδανικός συνδυασμός διατροφής

Ιδανικός συνδυασμός διατροφής
Λαχανικά Απεριόριστα, τουλάχιστον 1 μερίδα ωμά και 1 μερίδα μαγειρεμένα, ενδεχομένως ως συνοδ.. …